Klanttevredenheid
9
Gibba Gibbz

Wil je Gibba Gibbz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gibba Gibbz voor een evenement.

Biografie Gibba Gibbz

Mijn broer en ik begonnen met optreden op school en in de kerk, in het vervolg zat ik een kinder koor met mijn jongere broertje en voor ik het wist zat ik een rapgroep met onder andere Jonna Fraser en Lucky LuQ (broertje van Priester) dat allemaal op 13 jarige leeftijd en jonger! Op mijn 16e kreeg ik een platencontract samen met Lucky LuQ en de hits bleven maar stromen waaronder nummers zoals: 'Swagg on remix ft VA' en 'Shit die je zoekt ft VA' nu jaren later heb ik mezelf ontwikkeld als soloartiest en ik bezig met een grote comeback het was het wachten waard en dit is de juiste tijd.

Ik ben een allround artiest en mijn nummers hebben betrekking tot wat ik heb meegemaakt in al die jaren en wat ik wil bereiken zo motiveer ik iedereen.
 

Gibba Gibbz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gibba Gibbz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze artist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gibba Gibbz
Gibba Gibbz

Gibba Gibbz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gibba Gibbz
Gibba Gibbz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095