Klanttevredenheid
9
GEZA

Wil je GEZA boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van GEZA voor een evenement.

Biografie GEZA

GEZA verwierf landelijke bekendheid met zijn rol in de film “Alleen Maar Nette Mensen” en een jaar later werd hij een veel besproken kandidaat in het tv-programma “Expeditie Robinson”.

Zo slecht als hij tegen honger kan, zo goed is GEZA in het vermaken van een groot publiek. Naast zijn studie aan de Toneelschool heeft hij van kleins af aan op huis- en schoolfeesten gedraaid en inmiddels is GEZA één van de meest geboekte dj’s van het land. Waar hij voorheen samen met Manuel het land afreisde, doet hij dat nu alleen. Maar met even veel enthousiasme en plezier weet hij ieder publiek tot extase te brengen. Zijn sound is eclectisch, variërend van hiphop tot house, van r&b tot aan 70’s, 80’s & 90’s classics, één ding is zeker, waar GEZA ook komt, hij maakt er een feestje van!

GEZA boeken doe je bij Viking Entertainment!

GEZA boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
GEZA
GEZA
GEZA

GEZA boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
GEZA
GEZA
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095