Klanttevredenheid
9
Gert Zomer

Wil je Gert Zomer boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gert Zomer voor een evenement.

Biografie Gert Zomer

Wil je Gert Zomer boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gert Zomer voor een evenement.

Biografie Gert Zomer

Wat de gelegenheid van je evenement ook is, de rol van Gert Zomer bepaal jij. Van de sfeer aanvullen tot de sfeer maken, deze ras entertainer kan het allebei. Jouw favoriete liedjes vertolkt in een kleine setting of een avondvullend programma vol verzoekjes. Het repertoire is pop georiënteerd maar Gert Zomer heeft een brede achtergrond met klassieke invloeden. Het liefst entertaint hij en speelt hij verzoekjes maar wanneer kan hij ook goed improviseren en zich op de achtergrondhouden.

Daarnaast heeft Gert ervaring met het begeleiden van artiesten, koren of kerkzang. Twijfel je nog tussen een pianist of een band? Het is ook mogelijk Gert te boeken met meerdere muzikanten. Jouw muzikale wensen in combinatie met mijn inlevingsvermogen kunnen zorgen voor de juiste dynamiek tijdens het feest.   

Gert Zomer boeken doe je bij Viking Entertainment!


Gert Zomer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gert Zomer boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gert Zomer boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gert Zomer boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gert Zomer
Gert Zomer
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095