Klanttevredenheid
9
Gert Ekkelboom

Wil je Gert Ekkelboom boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gert Ekkelboom voor een evenement.

Biografie Gert Ekkelboom

Gert Ekkelboom is eigenaar van muziekstudio Ekkelboom Music in het Overijsselse dorpje Haaksbergen. Naast een eigen opname-studio en het produceren van orkestbanden, kleine en grote CD-producties is er nog meer. U  kunt Gert Ekkelboom boeken voor bruiloften, feesten en partijen tot  circa 400 gasten als Onemanband, Duo of Trio. Gert Ekkelboom is ook te  boeken voor optredens met trompet voor b.v. kerk of aula of als extra  invulling op uw feestavond met een optreden van ca. 20 minuten. Tevens kunnen wij u en uw gasten vermaken met kleinschalig modelleren van ballonnen en een goochel-act.

Kortom, uw feest is pas een feest als "Gert Ekkelboom" is geweest !!!

Beroepsmuzikant en trompettist Gert Ekkelboom uit het Oost  Nederlandse Haaksbergen heeft in deze “barre” tijden een  overvolle agenda. Naast de boekingen voor zijn Onemaband en zijn Duo- en Partyband Heer & Meester komen veel extra aanvragen binnen van mensen die hem  willen boeken als trompet-act op feesten. Trompet mag blijkbaar weer.  “Mensen zijn meer dan ooit weer op zoek naar gezelligheid en emotie. Velen zijn het modieuze DJ-geweld zat en willen weer live muziek horen  en zien”, aldus een super gemotiveerde Gert. Hij krijgt aanvragen uit  Nederland en Belgie maar ook het Duitse publiek heeft hem ontdekt. Gert  treedt op met een act van ongeveer 20-30 minuten met orkestbanden door  hem zelf vervaardigd in zijn goed uitgeruste studio. Hij heeft een  totaal eigen sound ontwikkeld die gezien  de vele reacties erg in de smaak valt bij zijn publiek.

Gert werkt momenteel aan een instrumentaal Trompet CD-album en heeft ook een aantal videoclips in voorbereiding.

Gert Ekkelboom boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gert Ekkelboom boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom

Gert Ekkelboom boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gert Ekkelboom
Gert Ekkelboom
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095