Klanttevredenheid
9
Gekkenbekkenfotoshow

Wil je Gekkenbekkenshow boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gekkenbekkenshow voor een evenement.

Biografie Gekkenbekkenshow

De GekkeBekkenFotoShow is een gloednieuw, knotsgek concept van Studio Surprise. De gigantische fotocamera is vanaf grote afstand al te zien en de vrolijke muziek te horen. De GekkeBekkenDirecteur daagt iedereen uit een zo'n gek mogelijke bek te trekken. De deelnemers moeten niet voor het toestel staan, maar mogen naar binnen. 
 

De Gekkenbekkenshow boeken

Omstanders kunnen op een scherm meegenieten van de voorbereidingen binnen. Dat is altijd weer lachen! De foto wordt gemaakt wanneer de bek op z'n allergekst is. Onder groot applaus wordt de foto na 10 seconden al door de directeur overhandigd.
 

Boekingen van De Gekkenbekkenshow

Na 20 minuten verzameld iedereen zich weer bij de camera... Wie wint de troffee? De spanning stijgt! Op het scherm worden alle foto's van de deelnemers gepresenteerd. Als ze allemaal zijn langsgekomen flitsen de foto's in de slideshow razendsnel voorbij. De jongste gekkebekkentrekker mag naar voren komen voor het grote moment, geeft een klap op de grote knop en de foto van de winnaar verschijnt op het scherm. Over 10 minuten begint de volgende show... Kan het nog gekker?

Gekkenbekkenshow boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gekkenbekkenshow boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Gekkenbekkenfotoshow

Gekkenbekkenfotoshow boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gekkenbekkenfotoshow
Gekkenbekkenfotoshow
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095