Klanttevredenheid
9
Gaby Blaaser

Wil je Gaby Blaaser boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Gaby Blaaser voor een evenement.

Biografie Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is een Nederlandse actrice en presentatrice. Ze is de kleindochter van acteur Jan Blaaser, die bekend is van ‘Zeg ‘ns Aaa’ en ‘Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?’.

Gaby Blaaser Boeken

Op acteergebied was Gaby te zien als prostituee Manon in de soap ‘Onderweg naar Morgen’. Gaby vertolkte de rol van Jolé van Haagendoorn in de jeugdsoap ‘SpangaS’ en speelde in de gelijknamige jeugdfilm ‘SpangaS op Survival’. De film werd bekroond met de Gouden Film, een onderscheiding voor het behalen van 100.000 bezoekers.

Boekingen Gaby Blaaser

Gaby presenteerde het programma ‘Dance Code’ waarin ze in de wereld van de dance dook en de allerlaatste nieuwtjes uit de ‘uitgaansscene’ bracht. Ook speelde ze diverse gastrollen in series als ‘Flikken Maastricht’ en in de film ‘Gangsterboys’. Gaby heeft deelgenomen aan het SBS programma ‘Sterren dansen op het ijs’, waarbij ze de halve finale haalde. 

Gaby Blaaser boeken doe je bij Viking Entertainment!

Gaby Blaaser boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze actrice. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gaby Blaaser boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Gaby Blaaser
Gaby Blaaser
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095