Klanttevredenheid
9
G-Trumpetty

Wil je G-Trumpetty boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van G-Trumpetty voor een evenement.

Biografie G-Trumpetty

G-Trumpetty is een jonge talent volle DJ en Trompettist die hoofdzakelijk in het house genre draait. Hij is een zeer energiek persoon vol passie die uit het oosten van het land komt.

G-Trumpetty boeken

“Energiek” is zonder twijfel het woord dat de Nederlandse DJ, trompettist en bovenal muzikale duizendpoot G-Trumpetty, het best omschrijft. In zijn jonge carrière heeft hij al heel wat opgebouwd. G-Trumpetty is vernieuwend en kenmerkt zich door de combinatie van de hedendaagse future, progressive house en EDM te combineren met trompet. Deze unieke beleving is voor zijn publiek iedere keer weer een ideaal moment om de sfeer naar een next level te brengen en de energie die G-Trumpetty zelf heeft te ervaren. G-Trumpetty is student van het Artez conservatorium Zwolle richting Jazz en Pop. Zijn doel is naast muziek maken ook zich door te ontwikkelen in het produceren. Zowel in de muziek als in het leven heeft G-Trumpetty zijn zinnen gezet op een brede muzikale toekomst.
 

G-Trumpetty boeken doe je bij Viking Entertainment!

G-Trumpetty boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ/trompettist. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
G-Trumpetty
G-Trumpetty
G-Trumpetty
G-Trumpetty
G-Trumpetty

G-Trumpetty boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
G-Trumpetty
G-Trumpetty
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095