Klanttevredenheid
9
Full Stage Collective

Wil je Full Stage Collective boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Full Stage Collective voor een evenement.

Biografie Full Stage Collective

Wij zijn Full Stage Collective, het grootste allround poporkest van Nederland. Voorheen was onze naam Benny’s Big Show Orchestra. Full Stage Collective is een hechte groep van 35 bevlogen en getalenteerde muzikanten, 6 vocalisten en een ijzersterke crew.
Met maar één doel: uw gasten een onvergetelijke avond bezorgen. Of het nu gaat om een kleinschalig evenement, bedrijfsfeest, festival of complete theaterproductie.

Kenmerkend voor het orkest zijn de veelzijdigheid, de energie en de flexibiliteit. Van elk evenement, hoe groot of klein ook, wordt een feestje gemaakt. Menig artiest heeft dan ook al met plezier met ons samengewerkt. Zo trad het orkest onder andere op met Liesbeth List, Laura Vlasblom, Albert West, Mai Tai, The Gibson Brothers, Jorge Castro, Frank in Person, Ben Cramer en vele anderen.
 
Uiteenlopend repertoire
Het repertoire bestaat uit ruim 550 nummers in vele stijlen en van alle tijden. Variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads, afgestemd uiteraard op het feest of evenement waar het orkest voor gevraagd wordt.

Full Stage Collective boeken

Naast gespeeld te hebben op grote podia/bedrijfsevenementen en festivals/zomerfeesten ( Zie filmpjes in de bijlage ), hebben wij ook enkele theater producties verzorgd in diverse Nederlandse theaters. Zoals voor het 45 jarig artiestenjubileum van Albert West, de Vicky Brown theatertour voor het Vicky Brown huis en een Jukebox on Tour tournee met Ben Cramer en Maggie MacNeal.
En niet te vergeten het ‘Aloha from Hawai’ project in de Maaspoort in Den Bosch met Frank Anthony.Daarnaast hebben wij reeds drie maal China mogen bezoeken en daar diverse mooie concerten gegeven in theaters en parken.

Ook hiervan zijn beelden op ons Youtube kanaal te vinden. Het hoeven niet altijd grote podia te zijn waar wij graag spelen, integendeel, ook op een podium bij De Smidse aan de voet van de Sint Jan voelen wij ons thuis. Inmiddels bestaat ons ‘bandje’ alweer 19 jaar en stond in het verleden onder leiding van oprichter Ben van Wijk.

Door gezondheidsproblemen heeft Ben enkele jaren geleden afscheid van zijn orkest genomen werd hij opgevolgd door Jan Danckaert als muzikaal leider. Vanaf 14 september 2022 wordt het orkest Full Stage Collective geleid door een nieuwe muzikaal-leider Rob van Reijmersdal.
 

Full Stage Collective boeken doe je bij Viking Entertainment!

Full Stage Collective boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Full Stage Collective
Full Stage Collective

Full Stage Collective boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Full Stage Collective
Full Stage Collective
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095