Klanttevredenheid
9
Froukje

Wil je Froukje boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Froukje voor een evenement.

Biografie Froukje

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin vorig jaar met haar single 'Groter dan Ik' in een klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop. De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis ("Happy new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is groter dan ik"), gaat viraal op internet en brengt haar op de radar van media als De Wereld Draait Door en 3FM. Ook treedt ze op uitnodiging van Wende Snijders op in Carré bij Wende's Kaleidoscoop.

Froukje boeken 

Froukje Veenstra woont in Rotterdam, waar ze Songwriting studeert aan het Codarts Conservatorium. In mei verschijnt haar tweede single 'Ik Wil Dansen', die net als 'Groter Dan Ik' raakt aan relevante existentiële thema's en bol staat van interigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonachlance maar ook een scherpschietend en vakkundig talent voor melodie. Beide singles zijn in korte tijd goed voor tonnen views en elk meer dan een miljoen streams. Ook teken Froukje een contract bij Top Notch, het label waar haar nieuwe muziek zal gaan verschijnen. Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woeilig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet. 

Froukje boeken doe je bij Viking Entertainment!

Froukje boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zangeres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Froukje
Froukje
Froukje
Froukje

Froukje boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Froukje
Froukje
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095