Klanttevredenheid
9
Fred Lloret

Wil je Fred Lloret boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Fred Lloret voor een evenement.

Biografie Fred Lloret

Ben jij diegene die eens wil wegdromen over je buitenechtelijke relatie waarvan je hoopt dat de moeite die je steekt in een langgekoesterde fantasievolle toekomst. Gevoed door een langdurige vechtscheiding met alle zever die erbij hoort. Waar verscheurde foto’s van uit elkaar getrokken gezinnen uiteindelijk de lijm zal zijn die probeert te redden wat er nog te redden valt. Waar hele families uit elkaar getrokken worden omdat jij zo nodig verliefd moest worden op iemand die uiteindelijk de stap niet durft te nemen vanwege de torenhoge allimentatie, vergooide hypotheek en het persoonlijk faillissement tezamen met het gezichtsverlies dat er geleden wordt naar vrienden en familie toe inclusief de huilende koters die verknipt door het leven gaan omdat jouw persoonlijk geluk net iets zwaarder weegt dan dat wat jij had kunnen bieden. Dan kom kijken naar de meest scherpzinnige Smartlappenzanger van het westelijk halfrond.

Fred Llorret boeken?

Jouw ellende komt aan beurt! Reken maar van JA!
 Ben jij diegene die altijd op de tweede plaats staat omdat jouw liefde niet beantwoord of onbegrepen blijft! Of ben jij diegene die de oprechte liefde al jaren geleden gevonden had of teruggevonden heeft wees dan zeker van de partij. Houd elkander stevig en liefdevol in de armen tijdens deze lange intense strandwandeling bij ondergaande zon. Gaat de verwerking over het verlies van iemand waar je oprecht van gehouden hebt niet zoals je het wil. Fred Lloret heeft brede schouders. Doordrenkt met eigen tranen maar altijd ruimte om jouw ellende te verwerken op Universitair niveau.

Boekingen van Fred Llorret

 Hij begrijpt jouw rouwproces en heeft lang lief.
 Want Fred Lloret is ook romantiek. Hij zingt je hartslag naar een Olympisch level. Het werkt helend!
 Fred Lloret geneest!

 

Fred Lloret boeken doe je bij Viking Entertainment!

Fred Lloret boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Fred Lloret boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Fred Lloret
Fred Lloret
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095