Klanttevredenheid
9
Floor Jansen

Wil je Floor Jansen boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Floor Jansen voor een evenement.

Biografie Floor Jansen

Tot voor kort was Floor Jansen vooral wereldberoemd buiten Nederland als zangeres van de Finse metalband Nightwish. Maar door haar deelname aan het TV-programma 'Beste Zangers' is ze nu ook in eigen land bekend.
 
In de internationale rock- en metalwereld is Jansen al bijna twee decennia een begrip. Ze is sinds 2012 het boegbeeld van de internationale metalband Nightwish waarmee ze de wereld rond toert en waarmee ze jaarlijks voor vele honderdduizenden fans optreedt. Van 1997 tot 2009 was ze zangeres en mede tekst- en songwriter van de Nederlandse metalband After Forever. Hierna startte ze haar eigen band ReVamp met wie ze twee albums maakte. Tevens schreef ze een rockplaat met Noorse gitarist Jørn Viggo Lofstad genaamd ‘Northward’. Daarnaast is ze te horen op talloze albums en live dvd’s.
 
Haar vertolking van Lady Gaga's hit 'Shallow’ leverde Floor haar eerste nummer 1 iTunes solohit op. Ook vertolkte Floor ‘Vilja Lied’ uit operette ‘Die Lustige Witwe‘ van Frans Léhar en het emotionele Nederlandstalige ‘Mama’ van volkszangeres Samantha Steenwijk. Betoverend was het Spaanstalige ‘Que Se Siente’ van Rolf Sanchez dat in Floors versie op de zesde plaats van de iTunes single hitlijst binnenkwam. Floor ontroerde met haar Engelse versie van Ruben Annink's 'Van De Liefde Weet Ik Niks' wat op de derde en later zelfs 2e plaats in de iTunes single hitlijst stond.
 
Floor toont middels de vertolking van deze nummers haar muzikale veelzijdigheid. Ze zingt met een ogenschijnlijk gemak songs uit uiteenlopende muzikale genres als Spaanstalige pop, levenslied en operette. Vorig jaar ontving Floor nog de Buma ROCKS! Export Award uit handen van Buma Cultuur-directeur Frank Helmink. Deze prestigieuze prijs werd in 2014 geïnitieerd door Stichting Buma Cultuur als erkenning en waardering voor een Nederlandse artiest of band die in het buitenland veel succes oogst.

 

Floor Jansen boeken doe je bij Viking Entertainment!

Floor Jansen boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Floor Jansen
Floor Jansen
Floor Jansen

Floor Jansen boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Floor Jansen
Floor Jansen
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095