Klanttevredenheid
9
Flavour

Wil je Flavour boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Flavour voor een evenement.

Biografie Flavour

Of het gaat om uw bruiloft of een andere gelegenheid, Coverband Flavour maakt er een feest van. Denk aan festivals, tentfeesten, bedrijfsfeesten of andere gelegenheden. Coverband Flavour zorgt voor een spetterende show, live muziek met een hoog feestgehalte en een nette en professionele houding naar onze klanten staat voorop.

Bruiloft:
Opzoek naar een geschikte live band voor het feest op jullie speciale trouwdag? Coverband Flavour heeft alles in huis om er een onvergetelijke avond van te maken. Ons repertoire is geschikt voor een gevarieerd publiek en onze speellijst is afgestemd op een goede opbouw van de feestavond. Jullie wensen staan hierbij voorop.

Feest:
Ben je de voorbereidingen aan het treffen voor een spetterend feest? Coverband Flavour houdt ervan om van elke gelegenheid een feest te maken: jubilea, gala, kroeg avonden, café avonden, verjaardagsfeest, studentenfeest, verenigingsfeest en bedrijfsfeesten en alle andere gelegenheden die je kunt bedenken om een feest te geven.
 

Flavour boeken doe je bij Viking Entertainment!

Flavour boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze coverband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour
Flavour

Flavour boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Flavour
Flavour
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095