Klanttevredenheid
9
Flair

Wil je Flair boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Flair voor een evenement.

Biografie Flair

Flair bouwde in haar bestaan een geweldige naam op in de discotheken, dancings en feesttenten, als TOP feest-formatie. FEEST in de juiste zin van het woord, door een weloverwogen keus uit eigen werk en de meest recente top 40/100 nummers, plus de beste feestknallers aller tijden.

Dé grote doorbraak kwam in 1995 met de hitsingle Oh Middernacht. De single bereikte een twaalfde positie in de (toen nog) Mega Top 50. Aan alle Costa's en in alle Aprés-ski hutten in Zwitserland en Frankrijk werd en wordt deze hit nog steeds veelvuldig gedraaid. Van Italië tot de Canarische eilanden, ja zelfs in Canada werd de single gesignaleerd.

En hoewel de band over werk toch al niet had te klagen, stroomt vanaf dat moment de agenda jaarlijks probleemloos vol. Na Oh Middernacht volgden nog een groot aantal geslaagde singles en hoewel de ene song meer suksesvol was dan de andere, bereikten ze allemaal een notering in de hitlijsten. In 1996 verscheen het album De Koffers gepakt, met daarop de singles en een groot aantal nieuwe Nederlandstalige dance-tracks. Flair liep hiermee vooruit op de later door diverse acts gevolgde trend om de grootste Nederlandstalige hits te ver-dancen.

In de daarop volgende jaren werd gezocht naar een nieuwe koers. Een aantal singles werd uitgebracht, maar - eerlijk is eerlijk - die brachten niet het sukses waarop werd gehoopt.

Alle reden om een andere weg in te slaan, of liever: weer terug te keren naar waarmee het platensukses was begonnen: moderne, Nederlandstalige dance, maar dan nu liefst wel iets meer dan een cover van het origineel. Dit resulteerde in de herfst van 2000 in de single Bomba, die door Radio Nationaal meteen werd uitgeroepen tot Nationaalschijf en een riante positie in de Mega Top 100 veroverde.

De opvolger was weer een superswingend nummer, A Si getiteld. Deze bracht het ook tot Nationaal Schijf, bivakkeerde wekenlang in de Mega Top 100 en is uitgegroeid tot zo mogelijk een nog grotere hit dan Oh Middernacht. In alle toeristenoorden, naar werd vernomen zelfs tot in Israël, ligt de single anno 2002 nog steeds op de draaitafels. Ook bij de diverse bekende drive-in shows, zoals de 538 drive in, Yorin FM drive in, Flugel aprés skishows, Feigling aprés skishows, AprésSkihut on tour, etc. wordt A Si nog ieder weekend volop gedraaid.

De eerste single Esta Si, Esta No. De single werd meteen gebombardeerd tot NationaalSchijf en stond op de playlist van o.a. Radio 2.

Niet veel later werd de single Aiko Aiko gereleased. Weer swingend en feestelijk, maar vooral ook een tikkie steviger! Alle reden voor Radio Nationaal om ook Aiko Aiko weer te bombarderen tot Nationaalschijf.

Daarop verscheen de single Thats the way / Get down. Een ultramodern uitgevoerde combinatie van de twee allergrootste hits van KC and the Sunshine Band, That's the way (aha aha) en Get down tonight. Kwalitatief weer van hoog nivo en alweer riep voor Radio Nationaal deze single uit tot NationaalSchijf, waarmee Flair als eerste artiest(en) de Vijfde (!) NationaalSchijf op rij scoorde!

En nu is daar de opvolger: Con los manos. Helemaal in de lijn van A Si, up-tempo, swingend, met vette blazers en produktioneel weer helemaal bij de tijd! Het zal dan ook niet lang duren voor Con los manos dezelfde status gaat bereiken als de suksesvolle Middernacht en A Si: wellicht geen gigantische singleverkopen, maar te vinden in elke discotheek, bar, dancing, feestcafé, drive-in show en noem maar op!


FLAIR speelt live natuurlijk de eigen hits en daarnaast de allernieuwste hits of liever nog: de hits in wording. De allernieuwste songs van Jan Wayne, Madhouse, Gigi DAgostino, Avril Lavigne, Shakira, Parla & Pardoux, Sita, Lasgo, Klubbheads, Kylie Minogue, Shaggy, etc., aangevuld met steviger werk van Di-Rect, Rammstein, Sum 41, en desgevraagd Metallica.

Feest, Nederlandstalig? Ook geen probleem: DJ Cor, Cooldown Café, George Baker, Jody Bernal, Frans Bauer en André Hazes, komen net zo gemakkelijk voorbij! De songlist omvat ongeveer 150 titels, dus aan repertoire geen gebrek. De setlijst is geen avond hetzelfde, wordt iedere avond kort voor het optreden vastgesteld en zo nodig tijdens de set aangepast. Ultiem flexibel dus!

Flair boeken doe je bij Viking Entertainment!

Flair boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Flair
Flair
Flair

Flair boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Flair
Flair
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095