Klanttevredenheid
9
Feest Met De Buurman boeken

Wil je Feest Met De Buurman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Feest Met De Buurman voor een evenement.

Biografie Feest Met De Buurman

ENERGIE & ENTERTAINMENT!

Dat is wat je krijgt als je Feest met de Buurman op je event boekt! In een set van 60 minuten knalt hij de lekkerste feesthits en meezingers door de zaal en weet hij iedere zaal tot een knallende en dampende feesttent om te toveren!

Tijdens een 60 minuten durende Feest met de Buurman show blijft niks achterwege om het de zaal naar hun zin te maken! Confetti, verkleedpartijen, opblaasitems, voorop in de polonaise, dansen en zingend op de bar NIKS IS TE GEK!

Wil jij een actieve, zingende Feest DJ en een top entertainer die niet alleen achter de draaitafel staat maar ook nog eens weet hoe hij een zaal moet vermaken? STOP met zoeken!Boek dan nu Feest met de Buurman, want dan weet je zeker dat je binnen no time 60 minuten feest in de tent hebt!

Ze zeggen niet voor niks “Het is pas Feest als de Buurman is geweest!”

Onlangs stond Feest met de Buurman in een voorprogramma van Snollebollekes, Tino Martin, Wolter Kroes, Gebroeders Ko, FeestTeam, Abba Tribute & in de TV Oranje TOP 1000. Feest met de Buurman is zelfs te vinden in de TV uitzendingen van #ToppersvanOranje!
 

Feest Met De Buurman boeken doe je bij Viking Entertainment!

Feest Met De Buurman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Feest Met De Buurman boeken
Feest Met De Buurman boeken

Feest Met De Buurman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Feest Met De Buurman boeken
Feest Met De Buurman boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095