Klanttevredenheid
9
F1rstman

Wil je F1rstman boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van F1rstman voor een evenement.

Biografie F1rstman

F1rstman is een Muzikant uit Nederland met Pakistaanse achtergrond. Zijn echte naam is Hassan Syed, geboren op 30 juli 1992 en met zijn derde jaar verhuisd naar Nederland. Hij is opgegroeid in een multiculturele samenleving met veel Caribische, Surinaamse, Marokkaanse en Turkse invloeden.

F1rstman boeken

Al vroeg begon hij muziek enorm interessant te vinden. Op zijn zesde beheersde Hassan het percussie component in muziek volledig. Rond zijn elfde begon Hassan mee te doen aan musicals van Joop vd Ende waaronder de musical ‘The Lion King’. Zodoende maakte hij veel ontwikkelingen mee in de muziekindustrie. Op zijn twaalfde raakte hij geïnteresseerd in de Urban muziek en begon hij als beatboxer zijn strepen te verdienen.

Boekingen van F1rstman

Door de jaren heen leerde hij alle snufjes in de muziekwereld kunnen en inmiddels heeft F1rstman in de Nederlandse en wereldwijde muziekscene zijn strepen wel verdiend. Met regelmatig shows door het hele land als MC en act in clubs en op festivals en als docent op middelbare scholen.

F1rstman zal nog heel veel van zich laten horen en zijn positieve message nog heel lang verspreiden.
”Give a smile, create a smile” aldus F1rstman.

F1rstman boeken doe je bij Viking Entertainment!

F1rstman boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze rapper. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

F1rstman boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
F1rstman
F1rstman
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095