Klanttevredenheid
9
Exploit boeken

Wil je Exploit boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Exploit voor een evenement.

Biografie Exploit

Exploit staat voor een enthousiaste, allround coverband die overal inzetbaar is. Zoekt u een band voor uw café, kermis, bruiloft of bedrijfsfeest enz. dan hoeft u niet verder te zoeken. Met een breed repertoire is er voor ieder wat wils. Met onder andere rock ‘n’  roll, Nederlandstalig, feestmuziek, pop, rock of top40 is het elke keer weer feest.
 

Exploit bestaat al sinds 2001 waardoor ervaring is gegarandeerd. Exploit bestaat momenteel uit zes personen die elkaar behoorlijk goed kennen en waar het onderling bijzonder leuk klikt. Wij zijn dan ook trots dat we in het bezit zijn van onze muzikale drummer, Robbie Nederkoorn, gitarist, Roy van Orsouw, toetsenist Geert van Geffen. Onze grootse bassist (198 cm) Geert Hanegraaf en als finishing touch, de dames die het geheel compleet maken, lead zangeressen Annet van Wanrooij en Marga Hoefnagels.
 

Exploit heeft haar roots in Brabant liggen waar alle zes de bandleden dan ook vandaan komen. Dus het is niet voor niets dat Exploit een zeer gezellig en spontaan sfeertje neerzet! Niets is Exploit te dol van Rammstein tot Living Doll.

 

Exploit boeken doe je bij Viking Entertainment!

Exploit boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Exploit boeken

Exploit boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Exploit boeken
Exploit boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095