Klanttevredenheid
9
Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Wil je Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther & Anita (Just A Little Bit More) voor een evenement.

Biografie Esther & Anita (Just A Little Bit More)

Esther en Anita, bekend van de Dolly Dots, zijn vanaf de zomer van 2023 weer te boeken met een ijzersterke en compacte bühneshow. Ze brengen diverse Dolly Dots-hits en populaire 80s & 90s Disco Dance klassiekers in een modern jasje. Hun show is een knipoog naar de jaren '80 en '90, maar tegelijkertijd eigentijds, herkenbaar en dansbaar!

Esther en Anita ontmoetten elkaar eind jaren '70 toen ze deel uitmaakten van het TROS Top 50 ballet. Daarna vormden ze samen met andere meiden de Dolly Dots, de meest succesvolle meidengroep in de Nederlandse muziekgeschiedenis. Hits zoals 'Love Me Just A Little Bit More', 'Tell It All About Boys' en 'Hela-Di-Ladi-Lo' zijn nog steeds razend populair. Na een succesvolle reünie in 2007 en optredens in 2016, keerden ze in 2020 terug naar de theaters met "Sisters on Tour". Dit werd een groot succes met bijna 65 uitverkochte shows.

Nu slaan Esther en Anita opnieuw de handen ineen voor een 80s & 90s show. Ze hebben al indruk gemaakt op landelijke evenementen zoals de Nacht van Oranje, Parkfeesten en de Woerdense vakantieweek. Met hun meezingbare nummers weten ze het publiek telkens weer te betoveren. Daarnaast zijn Esther & Anita altijd vriendelijk, gezellig en benaderbaar - echte Nederlandse supersterren in al hun veelzijdigheid!

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken
Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken

Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken?

EUR Prijs v.a. € 3500,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken
Esther & Anita (Just A Little Bit More) boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095