Klanttevredenheid
9
Erik Volkers

Wil je Erik Volkers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Volkers voor een evenement.

Biografie Erik Volkers

“Dames en heren! De voetbalwedstrijd gebint over een half uur” riep een mannetje van 6 al scheurend met zijn kleine fietsje op een camping in Hellendoorn. Pas veel later realiseerde hij zich dat ‘gebint’ toch echt als ‘begint’ diende te worden uitgesproken. Werd toen de basis voor het presenteren al gelegd? Misschien. Feit is dat een thuis sterk heersende voorliefde voor het stijldansen ervoor zorgde dat ik in 1989 in het vak van dansleraar terecht ben gekomen. Iets wat ik nagenoeg 30 jaar met veel liefde, passie en enthousiasme als zelfstandig ondernemer heb uitgevoerd. Het betekende een tijdperk van omgaan met mensen van meest diverse leeftijden en pluimage. Maar ook van het bedenken, organiseren én entertainen van vele evenementen en feesten. Niet in de laatste plaats door een gaandeweg toegevoegd partycentrum.

De hiermee ruimschoots opgedane mensenkennis en presentatie/DJ ervaring brachten mij gaandeweg steeds meer opdrachten in eigen woonplaats (Hardenberg) en wijde omgeving. In mei 2017 heb ik besloten om de dansschoenen aan de welbekende wilgen te hangen. Vanaf dat moment ben ik me gaan richten op het verder professionaliseren van mijn presentator, dagvoorzitter, party-dj, entertainer en voice-over activiteiten. Hierbij kan ik leunen op mijn door de vele jaren heen eigen gemaakte kwaliteiten en deze ten volle benutten en toepassen. Iets wat mij enorm veel voldoening geeft en waar ik dagelijks plezier aan beleef en energie uit haal. Ik hoop dan ook nog jaren actief te mogen zijn in dit prachtige vak waardoor ik me nog verder kan ontwikkelen en verdiepen. Hopelijk zien we elkaar gauw tijdens één van de vele gave opdrachten die ik mag uitvoeren.

Erik Volkers boeken doe je bij Viking Entertainment!

Erik Volkers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Erik Volkers

Erik Volkers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Erik Volkers
Erik Volkers
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095