Klanttevredenheid
9
Eric Smulders
Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Smulders voor een evenement.

Biografie Eric Smulders

Eric is een zeer ervaren musicus,  conservatorium geschoold op klassiek gitaar en speelt daarnaast diverse andere instrumenten zoals basgitaar, zang, toetsen en slagwerk. Naast zijn werk als muziekdocent, componist/tekstdichter, maak hij tevens zijn eigen orkestbanden en is bij al zijn werkzaamheden erg perfectionistisch. Zijn smaak is enorm breed en daarom speelt hij niet één soort muziek maar speelt hij van pop/rock muziek van de jaren 80 tot nu, afgewisseld met Nederlandstalige muziek, metal, schlagers, boerenrock enz. 

BOEKINGEN ERIC SMULDERS

Eric komt met eigen licht- en geluidsinstallatie in cafe’s of zalen tot ca 200 personen. Tevens is hij in staat om op speciale wensen in te gaan, wanneer dit ruim van te voren is aangegeven. Dus heb je een favoriet nummer dat hij absoluut moet spelen op jouw feest of gelegenheid… laat het hem weten en overleg wat hierin de mogelijkheden zijn.
 

Eric Smulders boeken doe je bij Viking Entertainment!

Eric Smulders boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze zanger. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Eric Smulders boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Eric Smulders
Eric Smulders
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095