Klanttevredenheid
9
Eric Dikeb boeken

Wil je Eric Dikeb boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Eric Dikeb voor een evenement.

Biografie Eric Dikeb

Bekend van het televisieprogramma Big Diët, een echt feestbeest in hart en nieren. Eric Dikeb is heel actief bezig met het publiek en is dan ook alleen geschikt voor echt gezellige feesten!
                    
Eric Dikeb is geboren op 16 november 1970 in Den Haag en opgegroeid in de Schilderswijk. Hij heeft de lagere school gedaan gevolgd door de Mavo/Havo en haalde zijn Mavo-D diploma. Eric heeft verschillende dingen gedaan maar vanaf zijn 10e jaar heeft hij al te maken met muziek. Zo zat Eric op jonge leeftijd al bij de fanfare waar hij trompet en trommel speelde.
                    
Later zou Eric dit ook in diverse bandjes gaan doen tot dat hij het leuk begon te vinden om muziek te draaien. Hij werd D.J. en hij presenteerde hierbij een karaokeshow. De discotheken waar hij veel draaide waren onder andere Malibu in Den Haag, Phenix in Cappele a/d IJssel, The Sound in Haarlem en Blues Brothers in Hillegom.
                    
Vanaf zijn 23e begon Eric Dikeb met het geven van een DJ cursus en kwam hiermee in het programma "U bent aan de beurt" van Peter Jan Rens, dit was tevens het tv-debuut van Eric. In dezelfde uitzending debuteerde ook B*E*D en dit werd later een gigantisch succes.
                    
Pas in 1995 is Eric begonnen met zingen, dit door een karaokeshow in Spanje, om precies te zijn in Benidorm met het nummer "Stuck on You" van Lionel Richie, waar hij een staande ovatie kreeg toen hij klaar was met zingen. Buiten Nederland heeft hij ook in Noorwegen, Spanje en België gewoond.
                    
In januari 1999 kwam er weer een nieuwe single uit: "Er is niets aan". Dit werd groots aangepakt en hij kreeg airplay op Noordzee FM. Op 1 maart 1999 gaf Eric Dikeb zijn eerste echte grote theaterconcert. Dit concert werd gehouden in het prinses theater in Rotterdam. Eric werd muzikaal ondersteund door de Eric Dikeb Showband.
                    
Hij was dagelijks te bewonderen in het succesvolle tv programma "Big Diët" waar hij de strijd aanging met de overtollige kilo's, hierdoor kreeg hij echt landelijke bekendheid. . Eric een mega top 100 notering gehad met de Single " Wie laat de hond uit" een vertaling van het nummer van de Bahamen De veelzijdigheid steekt Eric niet onderstoelen of banken. Na de afvalrace Big Diët heeft Eric er weer iets nieuws bij, hij gaat namelijk ook steples geven.
                 
Dit is iets wat op dit moment zeer goed aanslaat bij het Nederlandse publiek. De nieuwe single van Eric Dikeb is getiteld "PizzaHaHa", die ook in een versie met medewerking van de Deurzakkers is uitgekomen. Verder werkt Eric Dikeb mee aan de enorme hit "High" van de Rastafaraman. In 2003 wordt de Pizzahut van Eric Dikeb een grote hit in Engeland onder de naam "the fastfoodsong".

Eric Dikeb boeken doe je bij Viking Entertainment!

Eric Dikeb boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Eric Dikeb boeken
Eric Dikeb boeken
Eric Dikeb boeken

Eric Dikeb boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Eric Dikeb boeken
Eric Dikeb boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095