Klanttevredenheid
9
Equalz

Wil je Equalz boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Equalz voor een evenement.

Biografie Equalz

De muziek van Equalz is toegankelijk voor een grote doelgroep en de tracks zijn veel te horen op festivals en in clubs. In de muziek verwerken de heren hun roots uit Rotterdam en dat is duidelijk terug te horen.

In 2016 releasde ze hun debuut-EP ‘Update’. Niemand had verwacht dat deze EP zo goed ontvangen zou worden. Zo scoorde ze een mega hit met de track ‘Casablanca’, die ondertussen al meer dan 8 miljoen keer gestreamd is. Op de EP wordt het duo bijgestaan door grote artiesten uit de scene zoals Emms, Hef & CHO. De EP was goed voor meer dan 23 miljoen streams, wat laat zien dat dit duo nog veel meer in huis heeft.

In 2018 bracht het duo een nieuwe track uit met The Partysquad, genaamd ‘LIT’. De track werd snel een groot succes en behaalde een gouden award met meer dan 6 miljoen streams. Daarnaast is het duo een samenwerking gestart met het bekende hiphoplabel Top Notch. Oftewel, houd deze mannen goed in de gaten!

Equalz boeken doe je bij Viking Entertainment!

Equalz boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Equalz
Equalz
Equalz

Equalz boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Equalz
Equalz
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095