Klanttevredenheid
9
Ellen Ten Damme boeken

Wil je Ellen Ten Damme boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Ellen Ten Damme voor een evenement.

Biografie Ellen Ten Damme

"She acts, sings, composes, makes music, writes en dances, but most importantly of all: this lady rocks!" Ellen ten Damme is zangeres, componist en actrice.

Naast haar muziek kent men haar van vele Nederlandse en Duiste TV series en film en natuurlijk van de Zwitser Leven commercials met Huub Stapel. Ook is ze columniste geweest voor de Volkskrant en presenteerde ze "De Vrienden van Amstel Live in Ahoy". Haar "Parade" shows waarin ze in de huid kruipt van o.a. Nina Hagen, Marlene Dietrich en Blondie zijn razend populair. Kortom: Ellen ten Damme is een vrouw met vele gezichten, maar met nog meer talenten.
                    
Het is de gewoonte van Ellen ten Damme om op te duiken in verschillende gedaanten, op onvermoede plekken : Als pokerkampioene, als mannenmoordenares in Tatort, met het Zwitserleven-gevoel op de Bounty eilanden, als zangeres in de film Volle Maan,en als lijk in de BBC-serie Dalziel & Pascoe. Sinds het verschijnen van haar vorige cd, ' I am here ' (Universal 2001), speelde zij met het Noord Nederlands Orkest, de Jazz Orchestra Big Band, met haar eigen band op de Parade- en Oerolfestivals, en tourde met de Atlantic Affairs show van Udo Lindenberg door Duitsland en China.
                    
In april 2007 is de 3e solo cd van Ellen ten Damme uitgekomen op V2 Music: "Impossible girl ", geproduceerd door gitarist Robin Berlijn, en Ellen. Bijna tegelijkertijd verschijnt er in de filmtheaters door heel Nederland, de documentaire "Ellen ten Damme - As I was wondering where this mixed up little life of mine was leading to", wat de tevens de openingszin is van de CD "Impossible girl". Filmmaker Rob Hodselmans volgt op ingetogen wijze de energie zangeres en actrice in een periode waarin zij geconfronteerd wordt met borstkanker.
"- nothing 's impossible for an impossible girl -"

Ellen Ten Damme boeken doe je bij Viking Entertainment!

Ellen Ten Damme boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Ellen Ten Damme boeken
Ellen Ten Damme boeken
Ellen Ten Damme boeken

Ellen Ten Damme boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Ellen Ten Damme boeken
Ellen Ten Damme boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095