Klanttevredenheid
9
Duo Unique

Wil je Duo Unique boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Duo Unique voor een evenement.

Biografie Duo Unique

Duo Unique is zoals de naam al doet vermoeden een uniek duo, met een volle en vette sound! Dankzij de onbeperkte mogelijkheden is Duo Unique vrijwel voor elke gelegenheid inzetbaar.

Met een allround repertoire brengen zij vertier door herkenbare liedjes te spelen van de afgelopen 70 jaar. Duo Unique is daarom uitermate geschikte voor winkelcentra, terrassen, braderieën en andere binnen- en buitenactiviteiten door mobiele versterking. Bekabeling en stroom zijn passé, daardoor wordt er op iedere plek de 'perfecte sound' gecreëerd.

DUO UNIQUE BOEKEN VOOR UW EVENEMENT, GELEGENHEID OF FEEST?


Speciaal voor bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor achtergrondmuziek op basis van professionele begeleidingstapes en originele sounds. Dankzij het brede repertoire van Duo Unique kunt u rustig genieten en praten tijdens heerlijke 'easy listening' & 'golden love songs', zonder dat het een stoorzender is.
Aan de andere kant kunt u ook kiezen om uw activiteit te laten openen door trompetgeschal. Zo hoeven er geen onnodige kosten gemaakt te worden om extra entertainment te boeken want Duo Unique heeft alles al in huis.

ALLES OVER HET BOEKEN VAN DUO UNIQUE


Op zoek naar herkenbare dansmuziek? Ook daarvoor draait Duo Unique de hand niet voor om. Met groot geluid en kwaliteitsbanden maken zij er een spectaculair feest van. En vanwege een ruime collectie kleding is er voor elk thema speciaal aangepaste kledij.

Duo Unique boeken doe je bij Viking Entertainment!

Duo Unique boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over dit duo. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique
Duo Unique

Duo Unique boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Duo Unique
Duo Unique
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095