Klanttevredenheid
9
Dubbel D Boeken

Wil je Dubbel D (de Dijk) boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dubbel D (de Dijk) voor een evenement.

Biografie Dubbel D (de Dijk)

.....van ongekende schoonheid - dampend, stampend, meeslepend en ontroerend, ontnuchterend, ontluisterend, open- of opzienbarend - ruim 40 jaar hits…..

Zou er iemand in Nederland zijn die niet een tekstfrase van een Dijknummer kent??

Als je dan een tributeband opricht met als doel om de muziek, de teksten en de muzikanten van De Dijk eer te bewijzen zal je van goede huize moeten komen. Dubbel D durfde deze uitdaging aan. Met als resultaat: een ruim 2 ½ uur durende dwarsdoorsnede van het complete Dijkrepertoire. De grootste hits, de mooiste nummers, de lekkerste meezingers en meestampers vertolkt zoals de Dijk dat zelf ook doet. Natuurlijk zit er een 'eigen Dubbel D sound' in het optreden, maar met ieder nummer is getracht zo dicht mogelijk bij het origineel te blijven om op die manier 'recht te doen' aan compositie, tekst en uitvoerende.

Zanger Eric Holm kruipt hier en daar in de huid van frontman Huub v/d Lubbe, maar doet dat als een tweede huid -  zonder dat het acteren wordt en met behoud van zijn eigen stem en identiteit.
Zijn 7-koppige band ondersteunt hem vakkundig. Vriendelijk als het kan, stevig als het moet.

zing mee, leef mee, dans mee…..

De band bestaat uit 8 Zeeuwse muzikanten die hun sporen in de loop der jaren ruimschoots hebben verdiend.

Dubbel D bestaat uit: Eric Holm (zang) - Frank Engels (hammond en toetsen) - Kees Wondergem (gitaar) - Jon Houtekamer (gitaar) - Dimitri van Craenenbroeck (bass) - Rob Hettema, (saxofoon) - Ronald Baljeu (trompet) - Ron de Vos (drums)

Dubbel D heeft ook meegedaan aan het programma The Tribute – The Battle of the bands van SBS6. Ze zijn geselecteerd uit meer dan 100 professionele en amateurbands. De jury was vooral onder de indruk van de energie en de interactie van de zanger met het publiek en de kwaliteit van de muzikanten en de blazerssectie.

Dubbel D (de Dijk) boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dubbel D boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze tributeband. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken

Dubbel D Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dubbel D Boeken
Dubbel D Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095