Klanttevredenheid
9
Dreamcast

Wil je Dreamcast boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dreamcast voor een evenement.

Biografie Dreamcast

Een razend populair dynamisch/modern trio met vertrouwde gezichten die inmiddels de klappen van de zweep kennen door hun ervaring met o.a. X-factor, Santa Rosa, Candy Cover, King's Quest en Madhouse. Iets wat je vooral gezien moet hebben!
 

De ervaring heeft geleerd dat de succesformule van een band niet alleen schuilt achter muzikaal vakmanschap maar dat entertainment en interactie met het publiek misschien nog wel belangrijker zijn.
Dreamcast heeft maar één doel voor ogen en dat is dat het publiek van hun optreden geniet. Of dat nu is met 70's/ 80's Disco, Nederlandstalig, Rock, Wals of happy Hardcore!? Het maakt hen niets uit, zo lang het dak er maar af gaat!
 
Dreamcast tourt met eigen techniek en zet (indien gepast) een show neer die niet onder doet voor een grote band. Een volledige LED- Lichtshow met o.a. 6 Moving heads (waaronder 2 die video/afbeeldingen kunnen projecteren), een LED- achtergronddoek en LED-frontlicht zorgt ervoor dat er bij afwezigheid van krachtstroom toch een volledige set gebouwd kan worden.
 
Dreamcast werkt met een L-Acoustics geluidssysteem tot ca. 400 personen waar artiesten gratis op in kunnen prikken.

 

Dreamcast boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dreamcast boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dreamcast
Dreamcast
Dreamcast
Dreamcast

Dreamcast boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dreamcast
Dreamcast
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095