Klanttevredenheid
9
Drag Bingo De Dee

Wil je Drag Bingo De Dee boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Drag Bingo De Dee voor een evenement.

Biografie Drag Bingo De Dee

Wat breekt het ijs, wat zorgt voor een gezellige stemming en waarbij kun je ook nog te gekke prijzen in de wacht slepen? Juist, een bingo! DeeDee, o.a. bekend van RTL's DRAG SOS presenteert deze met veel humor en scherpe opmerkingen. Deze enige echte Drag Bingo is nu bij Viking Entertainment te boeken! Speel met uw hele gezelschap mee om te zien wie er als winnaars met de prijzen vandoor gaan.

DeeDee is als jurylid te zien op Videoland in het eerste seizoen van Make up you mind en Drag SOS. Tevens is DeeDee tot tweemaal bekroond, 'Queen of the year' en 'Most significant drag queen' in 2018.

Bingo is populairder dan ooit! Met grapjes en gevatte opmerkingen zorg ik voor extra spanning en gezelligheid. Ik pas mij aan ieder thema aan. Ik beschik over bingoballen, bingokaarten, bingostiften en mijzelf om uw bingo tot een onvergetelijk en hilarisch evenement te maken. Enkel de prijzen hoeft u zelf te bepalen voor de winnaars.

Drag Bingo De Dee boeken doe je bij Viking Entertainment!

Drag Bingo De Dee boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Drag Bingo De Dee
Drag Bingo De Dee
Drag Bingo De Dee
Drag Bingo De Dee

Drag Bingo De Dee boeken?

EUR Prijs v.a. € 525,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Drag Bingo De Dee
Drag Bingo De Dee
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095