Klanttevredenheid
9
Dr. Brass

Wil je Dr. Brass boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dr. Brass voor een evenement.

Biografie Dr. Brass

Deze achtkoppige brassband staat bekend om hun energieke optredens en hun plezierige uitstraling! Akoestische versies van popmuziek van onder meer Adele, Lady Gaga en Chaka Khan, zelfgeschreven jazzarrangementen én een energieke show maakt Dr. Brass een graag geziene act op evenementen en festivals.

Dr. Brass boeken

Het aanstekelijke enthousiasme en plezier van de jongens dwingt publiek in binnen- en buitenland mee te gaan in de energie en positiviteit die de band uitstraalt. Op een podium of tussen de mensen, Dr. Brass zorgt overal voor een bijzondere sfeer!

Boekingen van Dr. Brass

Dr. Brass bracht het debuutalbum “Ouch!” uit! Deze opende de ogen in de wereld de brassbands! Dr. Brass speelt op onder meer op festivals en bedrijfsevenementen!

Dr. Brass boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dr. Bass boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dr. Brass boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dr. Brass
Dr. Brass
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095