Klanttevredenheid
9
DJ Washington

Wil je DJ Washington boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Washington voor een evenement.

Biografie DJ Washington

DJ Washington wilt je graag verleiden op de dansvloer. Tijdens zijn eclectische set neemt hij je mee op een sexy en energieke trip langs verschillende muziekgenres en stijlen. In no-time sta je te bewegen op de verfrissende keuzes van deze Amsterdamse DJ. Door zijn mindset te combineren met zijn skillset en muzikale visie creëert DJ Washington zijn eigen frisse sound.

Dit is niet onopgemerkt gebleven en resulteerde al in boekingen op events als Washington Bullets, Vunzige Deuntjes (festival), Amsterdam Open Air, Encore (festival), Mysteryland, OH MY! Music Festival, Urban Music Festival, Bloomingdale Grand Opening/Closing, We Are (Rotterdam) & Club Vida (Albufeira) & Yoru Gang (BE).

Washington kiest zijn eigen pad en wilt graag zijn stempel achterlaten. Met producties in de pipeline en een vollopende agenda is een waarschuwing op z’n plaats:
Buckle up, buckle in…Washington is coming!

DJ Washington boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Washington boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze DJ. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Washington

DJ Washington boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Washington
DJ Washington
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095