Klanttevredenheid
9
DJ Sem en de verloren muziek boeken

Wil je DJ Sem en de verloren muziek boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Sem en de verloren muziek voor een evenement.

Biografie DJ Sem en de verloren muziekDJ Sem en de verloren muziek is een interactieve theatershow. Wanneer Sem een groot feest wilt geven, ontdekt hij dat alle muziek is verdwenen. Samen met de kids moet hij opdrachten volbrengen om zo de muziek terug te krijgen. 

Het is een leerzame show met muziek, humor, interactie en veel plezier. 
De show is voor alle leeftijden leuk om te zien. En aan het einde van de show kan iedereen een coole foto maken met Sem en ontvangen ze nog een kleinigheidje voor het helpen!

Stap binnen in de betoverende wereld van interactief theater met humor, levendige kleuren en natuurlijk, muziek. Deze levendige show biedt kinderen niet alleen entertainment, maar ook educatie terwijl ze deelnemen aan het verhaal. Ouders zullen zichzelf terugvinden in herkenbare momenten en samen zullen ze genieten van een kleurrijk spektakel. In de show wordt gebruik gemaakt van levendige kleuren die het visuele aspect van het avontuur versterken, waardoor het niet alleen een genot is om naar te kijken, maar ook om te ervaren. Sluit je aan bij Sem in dit spannende avontuur en help hem om Bastiaan te verslaan!


"DJ Sem en de Verloren Muziek" is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud, maar laat je niet misleiden - ouders en volwassenen zullen net zozeer van de voorstelling genieten. Deze productie is geschikt voor diverse locaties, waaronder basisscholen, theaterfestivals, bibliotheken en culturele evenementen. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en wordt geleverd met een professioneel decor, inclusief een DJ Booth, flightcases, trussen en speakers. De acteur zal 2 uur voor aanvang van de show aanwezig zijn om het decor op te bouwen, zodat alles gereed is voor een magische ervaring.

 

DJ Sem en de verloren muziek boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Sem en de verloren muziek boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Sem en de verloren muziek boeken
DJ Sem en de verloren muziek boeken
DJ Sem en de verloren muziek boeken
DJ Sem en de verloren muziek boeken
DJ Sem en de verloren muziek boeken

DJ Sem en de verloren muziek boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Sem en de verloren muziek boeken
DJ Sem en de verloren muziek boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095