Klanttevredenheid
9
DJ Ronnie

Wil je DJ Ronnie boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Ronnie voor een evenement.

Biografie DJ Ronnie

Dj Ronnie begon zijn carriëre bij de radio en heeft na al die jaren op de radio gedraaid te hebben een perfecte microfoon stem gecreeërd die menig luisteraar prettig in het gehoor ligt. Vervolgens kwam hij in de jaren '80 en '90 bij de piraten Delta-Contact en Keizerstad Radio terecht. Luisteraars in de regio Zuid Oost Nederland kennen deze stations nog wel, daar heeft DJ Ronnie zijn basis gelegd.

Later werd het allemaal professioneler en is hij in de jaren 90 bij Keizerstad Radio geeindigd, inmiddels een keurige commerciele omroep voor de regio Gelderland. In deze tijd zijn zijn radio collega's doorgestroomd naar de grote commerciele zenders van nu, zoals Dave Donkervoort, Herbert Visser-100%NL, Erwin Peters-Veronica, Rob Toonen*Slam FM, Jeanne Kooimans (jojo)-Radio 2. Doordat hij steeds meer met Drive Inn Show werk van bovenstaande radiostations te maken kreeg, kwam zijn hart meer te liggen bij het vermaken van mensen d.m.v. entertainment en muziek.

Zo ontstond het idee om zijn eigen Drive Inn Show op te richten. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een zeer professionele Discoshow met spectaculair licht en geluid. DJ Ronnie is ook ondernemend. Zo was hij ervoor verantwoordelijk dat de jeugd in de jaren 90, 10 jaar lang fantastisch heeft kunnen genieten van het evenement Beach Party Wychen. Destijds enorm populair in de regio, waar elk jaar zo'n 1500 tot 2000 bezoekers op afkwamen. Feest, feest en het dak moet eraf, dat zijn de kenmerken van feest dj Ronnie. Ronnie is pas tevreden als u dat ook bent.

Dj Ronnie is regelmatig te zien en te horen in diverse feestcafé's (o.a. Bloopers Arnhem) en discotheken (o.a. Baja Beach Club in Rotterdam) in binnen- en buitenland. Zo heeft hij zijn draaikunsten reeds mogen vertonen aan de Spaanse Costa(Blanes), in Frankrijk en in de Oostenrijkse bergen (Hinterglem+Westendorf+Ellmau). Ook heeft DJRonnie al diverse muziek producties op zijn naam staan zo heeft hij al 3 apresski nummers uitgebracht, waaronder Schone maid, piepklein nrtje en The Opera. In de dance scene heeft hij goed gescoord met Fiberglazz - I only wanna be with you. DJRonnie is een vriend van de microfoon, die met zijn enthousiasme en gedrevenheid elk feest tot een succes maakt. Ook heeft DJRonnie een eigen geavanceerde drive in show met truss djbooth en een spectaculaire lichtshow.

DJ Ronnie boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Ronnie boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Ronnie
DJ Ronnie

DJ Ronnie boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Ronnie
DJ Ronnie
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095