Klanttevredenheid
9
DJ Party Experience

Wil je DJ Party Experience boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Party Experience voor een evenement.

Biografie DJ Party Experience

Bij de DJ Party Experience komt een professionele DJ een middag lesgeven. Een muziekworkshop die de deelnemers de tips & tricks van het draaien leert en waarbij natuurlijk ook naar de performance gekeken wordt. In twee rondes van 60 minuten kunnen in totaal 40 kids kennis maken met het leukste muziekvak. Er zijn 20 mixdecks per ronde beschikbaar! Eventueel een extra ronde bijboeken kan altijd!
In de avond staat het leukste feest van het jaar op het programma. Een feest voor de kinderen maar waar de overige bezoekers zich ook zeker zullen vermaken.

Stil blijven staan is immers geen optie tijdens deze show. Twee dj's zorgen voor leuke activiteiten en veel interactie met het publiek. In ongeveer 90 minuten zetten zij de locatie letterlijk op zijn kop. Bij de show zit alles inbegrepen, dus licht, geluid, giveaways en twee artiesten. We hebben enkel een mooie feestlocatie nodig en natuurlijk enthousiast publiek!

DJ Party Experience boeken doe je bij Viking Entertainment!

.DJ Party Experience boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Dj act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Party Experience
DJ Party Experience
DJ Party Experience
DJ Party Experience

DJ Party Experience boeken?

EUR Prijs v.a. € 995,- excl. BTW
Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Party Experience
DJ Party Experience
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095