Klanttevredenheid
9
DJ Milano

Wil je DJ Milano boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Milano voor een evenement.

Biografie DJ Milano

MILANO begon zijn dj-skills te ontwikkelen door cd's te kopen op zijn 14e. Het duurde niet lang voordat hij thuis zijn eigen dj-booth had staan. Zijn familie had meteen door dat hij de party microbe te pakken had. Enkele jaren later kon hij zijn skills al laten zien in een café in Antwerpen. Hij leerde er mensen uit het vak kennen en ging er verder mee aan de slag. Al snel speelde hij enkele guest sets op lokale feestjes en in clubs.

Op vandaag is MILANO geen onbekende DJ meer. Hij is één van Belgiës snelst opkomende DJ's en staat op verschillende mainstages zoals Beachland, Legacy Festival, Afterwork Festival, Tomorrowland, Replay Festival, Ronny Retro’s Bal Amical, Gladiolen, Moosebar at Tomorrowland, Ambiance XL, Sunrise Festival, en nog veel meer!

DE allround-DJ uit De “niet zo’n stille” Kempen! Genres: Commerciële dance, latin-house, club, techhouse, R&B, Reggeaton, Retro, 80’s – 90’s – 00’s.
 

DJ Milano boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Milano boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Milano
DJ Milano
DJ Milano
DJ Milano
DJ Milano
DJ Milano

DJ Milano boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Milano
DJ Milano
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095