Klanttevredenheid
9
DJ Max Miller

Wil je DJ Max Miller boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Max Miller voor een evenement.

Biografie DJ Max Miller

Max is geboren en getogen in Tilburg, Nederland. Als jonge jongen begon zijn passie voor muziek een belangrijke plaats in zijn leven in te nemen. Op 15-jarige leeftijd werd hij gevraagd om DJ te worden in een plaatselijke bar. Nadat hij genoeg geld had gespaard, kocht hij een DJ-set voor zichzelf en vanaf dat moment werd het allemaal serieus.

Max Miller leerde zichzelf de mixvaardigheden aan en werd al snel resident DJ bij club The Blitz waar hij speelde met andere bekende DJ's als Hardwell, Afrojack en Vato Gonzalez.

Door zijn talent met succes te verbeteren speelde Max Miller in verschillende clubs in Nederland zoals: De Fabriek (Eindhoven), Effenaar (Eindhoven), The Blitz (Tilburg) en nog veel meer.

De stijl van Max Miller kan omschreven worden als energiek, swingend en veelzijdig. Hij combineert graag de nieuwste clubknallers met enkele van zijn eigen favoriete nummers. Met zijn vaardigheden en geluiden weet hij altijd hoe hij het publiek wild moet maken!

Max Miller bracht in 2012 zijn eerste nummer uit genaamd "Manana" op Big Boss Records. Deze track wordt ondersteund door Chuckie, Dannic en vele anderen.

DJ Max Miller boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Max Miller boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Max Miller
DJ Max Miller
DJ Max Miller
DJ Max Miller

DJ Max Miller boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Max Miller
DJ Max Miller
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095