Klanttevredenheid
9
DJ LYA Boeken

Wil je DJ LYA boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ LYA voor een evenement.

Biografie DJ LYA

DJ en producer LYA genoot al vroeg een klassieke muziekschoolopleiding toen ze 5 jaar oud was. Ze was niet alleen een talent aan de piano, maar ze hield ook van zingen en dansen voor haar familie en vrienden.

Ze groeide op met het luisteren naar een mix van de rock & roll van haar moeder vinylplaten en de disco-opnamen van haar vader. Haar muziek smaak werd beïnvloed door hiphop, minimal, en natuurlijk house muziek. Toen ze ouder werd, stal de dancescene haar hart - terwijl ze werkte als een beroemde danseres en een clubkind in de Belgisch nachtleven was, waar ze zo gepassioneerd over was elektronische muziek dat het slechts een kwestie van tijd was dat ze zou besluiten om haar eigen ding te doen en een DJ carrière na te streven.

Ze zou haar stijl omschrijven als een cocktail van betoverende house, groovy beats en mysterieuze en wazige signatuur deuntjes met een direct herkenbare smaak van LYA-geluid. Een echte publiekstrekker vanwege haar natuurlijke vaardigheden om het publiek te bespelen. Een perfecte mix van goede muziek & amusement.

LYA is een inwoner van vele clubs in het Belgische nachtleven, zoals Cafe d’Anvers, Club Vaag, Zodiak, Strantwerpen, Club45, Destino (Ibiza), Wildchild Ibiza, Gameover Ibiza etc.. Ze speelde op de bekende festivals in België en het buitenland zoals Tomorrowland, Summerfestival, AFTRSUN Festival, Quest, Moonfield Festival, Suicide Club (NL), Zonnig Festival (NL), Labyrinth Open (Kroatië), House of House, The Day Before Tomorrow, Lovelee Amsterdam en nog veel meer.

Laat LYA je meenemen op haar muzikale reis en ze brengt de sfeer naar een ander niveau.

DJ LYA boeken doe je bij Viking Entertainment!

LYA boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ LYA Boeken
DJ LYA Boeken
DJ LYA Boeken

DJ LYA Boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ LYA Boeken
DJ LYA Boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Gerelateerde artiesten
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095