Klanttevredenheid
9
Dj Jeroen Gras boeken

Wil je Dj Jeroen Gras boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dj Jeroen Gras voor een evenement.

Biografie Dj Jeroen Gras

Jeroen Gras treedt al jaren op als Dj bij verschillende bands in verschillende feesttenten in heel Nederland. Regelmatig treedt hij ook op in discotheken in het buitenland zo ook in Lloret del Mar, Malta en Duitsland. Hoog in het vaandel staat de interactie met het publiek. Jeroen voelt het publiek aan als geen ander en gooit dan de juiste muziek in de mix.
 

Zijn werkwijze is:

Wanneer hij als rode draad bij een band of artiesten staat geboekt zal hij in dienst van de avond draaien en niet concurrerend naar de band toe maar juist als toegevoegde waarde. Zijn repertoirekeuze zal zorgen dat de stemming er in blijft, het genre dat wordt gedraaid is wat de band minder of juist niet heeft. Vooral voor de feesttenten is belangrijk….de tap blijft stromen. Door de interactie met het publiek, zoals bijvoorbeeld het uitdelen van opblaasbare krokodillen krijgt de avond ook een geheel andere wending zodat uw publiek zich niet gaat vervelen en er vaak veel minder incidenten voorkomen.
 

Wanneer Jeroen avondvullend staat geboekt met eigen geluid en licht zal dit een waar spektakel zijn. Met name bij de grotere shows zult u ogen en oren tekort komen. Een Light jocky zal zorgen voor de juiste accenten en de geluidsinstallatie zal indien gewenst menig broekspijp doen wapperen.
 

Bij Privé feesten of bedrijfsfeesten speelt DJ Jeroen Gras vanzelfsprekend geheel in op uw wensen. U vraagt hij draait en natuurlijk tovert hij ook hier verschillende verrassingen uit zijn hoed.

Dj Jeroen Gras boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dj Jeroen Gras boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dj Jeroen Gras boeken

Dj Jeroen Gras boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dj Jeroen Gras boeken
Dj Jeroen Gras boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095