Klanttevredenheid
9
DJ Dekker boeken

Wil je DJ Dekker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Dekker voor een evenement.

Biografie DJ Dekker

Net zoals zijn kapper en opa ging Bert Dekker vanaf z’n 7e toetsen spelen en raakte hij nog meer gefascineerd door muziek. Toen hij op latere leeftijd echte dj’s bezig zag, werd het bepaald: hij kocht 2 draaitafels en een mixer.

 

Zijn sound is niet alleen te horen, maar door zijn draaistijl ook zeker te voelen! Door het creëren van contrasten en energieën, raakt zijn publiek bevangen door een positieve vibe. Hij draait breed en toegankelijk, zijn publiek bepaalt zijn richting. In zijn eclectische draaistijl maakt hij een unieke mix van Urban, Hip Hop, Club en Classics.

 

Gezien zijn jarenlange ervaring draait hij buiten Nederland ook veel in oa. Spanje maar ook Frankrijk, Portugal, Oostenrijk en Duitsland. Naast vele festivals en bedrijfsevenementen draaide hij tevens ook op Lowlands (Alpha stage) en stond hij verscheidene malen met andere artiesten in de ZiggoDome.

 

Voor hem maakt het niet uit hoe groot of hoe klein het evenement is, hij draait voor 100 mensen in een club of voor 17.000 bezoekers op een festival. Als hij maar kan draaien!
 

DJ Dekker boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Dekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Dekker boeken
DJ Dekker boeken
DJ Dekker boeken
DJ Dekker boeken
DJ Dekker boeken

DJ Dekker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Dekker boeken
DJ Dekker boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095