Klanttevredenheid
9
DJ Dekker

Wil je DJ Dekker boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Dekker voor een evenement.

Biografie DJ Dekker

Wil je DJ Dekker boeken voor een optreden? Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van The Block Party voor een evenement.
 

Biografie DJ Dekker


Net zoals zijn kapper en opa ging Bert Dekker vanaf z’n 7e toetsen spelen en raakte hij nog meer gefascineerd door muziek. Toen hij op latere leeftijd echte dj’s bezig zag, werd het bepaald: hij kocht 2 draaitafels en een mixer.

Al meer dan 20 jaar draait hij 150 x per jaar door heel Europa om mensen in een goede vibe te krijgen en te verbazen met zijn manier van draaien. Door scherp te zijn, creëert hij energie door middel van contrasten en raakt zijn publiek bevangen door de positieve beleving. Zijn manier van draaien, zorgt voor sfeer en verbinding, hij draait breed om zijn eclectische verhaal te vertellen. Met beats, guitars, breaks, tricks en scratches maakt hij een unieke mix van Urban, R&B, Hip Hop, Club, Soul en Classics.

Voor hem maakt het niet uit hoe groot of hoe klein het evenement is, hij draait voor 100 mensen in een club of voor 17.000 bezoekers op een festival. Als hij maar kan draaien!
 

DJ Dekker boeken doe je bij Viking Entertainment!


DJ Dekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. boeken doe je bij Viking Entertainment!


The Block Party boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DJ Dekker boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Dekker boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Dekker
DJ Dekker

DJ Dekker boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Dekker
DJ Dekker
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095