Klanttevredenheid
9
DJ Coenio boeken

Wil je DJ Coenio boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Coenio voor een evenement.

Biografie DJ Coenio

DJ Coenio is begonnen in Tilburg met t draaien van drive inn shows, na vele bruiloften en partijen was t tijd voor hem om te gaan draaien in de kroeg. Naast t draaien in zijn vaste stekkies in Tilburg en Utrecht volgde al snel een zomerspecial aan de Spaanse costa’s, en een winterspecial in de Oostenrijkse Alpen met TMF. Ook deed hij al vele gastoptredens in de bekendere feestcafe’s van Nederland, draaide de Holland Party's in Salou, en in de bekende feestcafe's en skihutten in Oostenrijk en Frankrijk. Of het nu van tentfeest tot bedrijfsfeest gaat, DJ Coenio is door zijn jarenlange ervaring en kennis van alle markten thuis. 


DJ Coenio is, na een periode met dj dePARTYment, elke keer weer in staat om een zaal of feesttent om te toveren tot een grote feestende massa. Daarnaast produceert hij met de regelmaat plaatjes met o.a. de De Smitjes, Boozeboys en Total Chaos. Van Feest tot dance het kan allemaal. Van après-ski tot dance classics en van smartlap tot top 40, van bedrijfsfeesten tot KPJ feesten, cd presentaties tot discotheek voor ieder wat wils met djcoenio

DJ Coenio boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Coenio boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Coenio boeken
DJ Coenio boeken

DJ Coenio boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Coenio boeken
DJ Coenio boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095