Klanttevredenheid
9
DJ Bus boeken

Wil je DJ Bus boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DJ Bus voor een evenement.

Biografie DJ Bus

Wat ooit een DAF Den Oudsten streekbus was is nu omgetoverd tot een volledig uitgeruste dj-bus. Deze bus uit 1979 beschikt over 25 dj-sets en een uitgebreide muziekproductie-unit. Dit maakt dit stukje historie op wielen een geweldige invulling van of aanvulling op jullie event, teambuilding, bedrijfsuitje of feest. DJ-workshop De deelnemers leren alles over de knoppen van de dj-set en gaan scratchen, mixen en beatmatchen. In een spetterende finale draaien vier talenten ‘back 2 back’ in de bus. De hele bus kan meegenieten en er mag natuurlijk gedanst worden! Wie zorgt voor het grootste feest? De beste DJ wint en de bus mag schudden! Dancetrack maken Roulerend gaan 2 tot 3 deelnemers aan de slag met het creëren van een eigen dancetrack! Zo bouwt de hele groep gezamenlijk aan een mooie track die natuurlijk kan dienen als het nieuwe bedrijfslied! Onder begeleiding van een producer leer je hoe electronische muziek gemaakt wordt. Wat is er nu leuker dan samen muziek maken? Grote groepen De bus beschikt over maximaal 30 plekken. Daarnaast kunnen we in combinatie met de Pop Quiz en andere uitbreidingen zoals een MC-workshop of een beatworkshop grote groepen een fantastisch evenement bezorgen. Zo is zelfs een ‘catering on wheels’ na afloop van de DJ-Workshop mogelijk, door het inzetten van additionele ‘foodtrucks’.

DJ Bus boeken doe je bij Viking Entertainment!

DJ Bus boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken

DJ Bus boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DJ Bus boeken
DJ Bus boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095