Klanttevredenheid
9

Wil je Dirk Scheele boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dirk Scheele voor een evenement.

Biografie Dirk Scheele

DIRK SCHEELE

Kinderpopidool Dirk Scheele is mateloos populair bij jonge kinderen in Nederland en Vlaanderen en speelde de afgelopen jaren veel succesvolle theaterproducties. Hij is regelmatig te zien met zijn liedjes en televisie-programma's op de kinderzender Nickelodeon. Dirk heeft inmiddels zo'n groot aantal cd's en dvd's voor kinderen uitgebracht dat op bijna iedere keukentafel of kinderdagverblijf wel een 'Dirk Scheele' item te vinden is. Voor 'De Liedjesspeeltuin' ontving hij een speciale award voor 100.000 verkochte cd's. De laatste jaren is zijn populariteit alleen maar gestegen door zijn mega goed bekeken Youtube kanaal met meer dan 19 miljoen views! Dirk is al jaren ambassadeur van Stichting Opkikker en samen met Stichting Sam heeft hij een de CD "Dolfijnenliedjes" uitgebracht. Hij bespeelde de afgelopen jaren succesvol de theaters met voorstellingen als "De liedjesspeeltuin", "Dikkie Dik limonade met prik", "Ik woon in een huis", "Dikkie Dik en zijn vriendjes" en "Op stap met Dirk Scheele".
 

Z'N LEUKSTE LIEDJES (SOLO)

Ieder kind heeft wel zijn eigen favoriete Dirkliedje. In de solovoorstelling Z'n leukste liedjes speelt Dirk Scheele daar knap en vrolijk op in. Per voorstelling varieert het repertoire, en wordt al naar gelang de situatie en sfeer afgestemd op het jonge publiek. Natuurlijk is er volop ruimte voor verzoeknummertjes. Diverse genres als rock & roll, blues, pop en wereldmuziek passeren de revue in een eigen herkenbare stijl, die Scheele vertaalt naar het niveau van de kinderen. De liedjes zijn afwisselend, ingetogen en opzwepend, kunnen gemakkelijk meegezongen worden en nodigen uit om actief mee te doen. Dirk Scheele toont zich een ware meester in het mee laten doen van zowel een groot als een klein kinderpubliek; succes is dan ook verzekerd.

Dirk Scheele boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dirk Scheele boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Dirk Scheele boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095