Klanttevredenheid
9
DiceCream

Wil je DiceCream boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van DiceCream voor een evenement.

Biografie DiceCream

Op 15-jarige leeftijd krabbelde Dicecream, als rapper van de tweekoppige rapformatie “First Class”, zijn eerste teksten in zijn kladblok. Hoewel First Class verschillende keren kleine optredens deed, verliep de samenwerking niet naar behoren. Dicecream besloot de groep te verlaten en als solo-artiest verder te werken. In 1999 kwam hij in contact met rapper/producer Man!ak. Man!ak produceerde veel voor Dicecream en zorgde ervoor dat Dicecream de nodig ervaring opdeed in diverse opnamestudios, wat resulteerde in 2 promotie albums. Het duo trad regelmatig op en nam twee Engelstalige albums op. In 2003 verscheen Dicecream’s eerste Nederlandstalige single, met bijhorende videoclip: Vet Verse Flows. Vet Verse Flows diende als titeltrack voor de gelijknamige Nederlandse HipHop compilatie ‘Vet Verse Flows’. Dit nummer werd een bescheiden hit in de underground scene.
 

Dicecream boeken

In 2004 sluit Dicecream zich aan bij de hiphopformatie ADHD, een groep bestaande uit Brainpower, Dicecream, DJ TLM en Man!ak. ADHD behaalt successen met de Nederlandse Top 40 hit ‘Beng Je Hoofd’ (samen met Spike van de populaire popgroep ‘Di-Rect’) en> de soundtrack “Shouf Shouf Habibi!” voor de gelijknamige film. Met een platencontract bij platenmaatschappij EMI, verschijnt er in 2004 het album ‘Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid Dopeness’ van ADHD en brengt de groep in samenwerking met Converse hun eigen sneaker op de markt. Ze treden op vele grote festivals op, waaronder Pinkpop, Lowlands, de TMF Awards, Pukkelpop (België), het Filmfestival en een eigen clubtour samen met collegarapper Ali B. Aan het eind van 2004 verschijnt Dicecream’s solo mixtape, De Blaastest, die hij samen met producer Tease uitbracht.

Boekingen Dicecream

In 2008 tekent Dicecream bij  platenlabel Mandy Records en brengt via die weg zijn tweede studioalbum uit, getiteld ‘De Blaastest’. Zijn single ‘Whoop Whoop’ (ft. The Partysquad, Darryl, Sjaak en Reverse) bezorgt hem zijn tweede Nederlandse Top 40 hitnotering.

Na enkele jaren van bewuste radiostilte, verschijnt in samenwerking met producer City Lights in augustus 2013 de mixtape ‘Open Kaart’. De tape is bijna in het geheel geproduceerd door City Lights en bevat gastproducties van Soulsearchin’ en Jeejaa.

Momenteel werkt Dicecream in samenwerking  met vaste producer City Lights en platenlabel Hear No E-Ville aan zijn derde studioalbum, getiteld ‘Tijd’, welke gepland staat  voor release in het voorjaar van 2015.

DiceCream boeken doe je bij Viking Entertainment!

DiceCream boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

DiceCream boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
DiceCream
DiceCream
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095