Klanttevredenheid
9
Desray boeken

Wil je Desray boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Desray voor een evenement.

Biografie Desray

Desray de 90's diva is te boeken voor een wervelende powershow waarin de lekkerste dancehits en jaren '90 medleys voorbij komen. Naast solo-optredens blijft Desray uiteraard deel uitmaken van 2 Brothers on the 4th Floor, waarmee zij al jaren optredens verzorgt in binnen- en buitenland! 
 

2 Brothers On The 4th Floor 

Vanaf 1993 vormt Desray samen met rapper D-Rock de formatie '2 Brothers On The 4th Floor'. De eerste single ‘Never Alone’ scoort meteen goud. Opvolger ‘Dreams’ scoort eveneens goud en staat 4 weken nummer 1 in de hitlijsten. Wereldwijd worden 14 hits gescoord, ontvingen ze 2 platina, 3 gouden platen en talloze awards voor hun singles en albums. Hiermee is 2 Brothers on the 4th Floor één van meest succesvolle eurodance acts van de jaren ’90. 
 

Televisieprogramma 'The Winner Is'

Wat nog niet iedereen weet is dat Desray ook heel klein en ontroerend kan zijn. Dat bewijst de zangeres als ze meedoet in 2012 met het programma The Winner Is... en de klassieker ‘All By Myself’ vertolkt. 

Desray, een veelzijdig artiest, heeft een ontdekkingsreis gemaakt in de wereld van muziek. Ze heeft geleerd om al haar emoties in de muziek over te brengen.  Haar stem en haar muziek nemen je voor even mee op haar reis...

Desray boeken doe je bij Viking Entertainment!

Desray boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Desray boeken

Desray boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Desray boeken
Desray boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095