Klanttevredenheid
9
Dear Francis boeken

Wil je Dear Francis boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Dear Francis voor een evenement.

Biografie Dear Francis

Akoestische coverband Dear Francis is met haar met kenmerkende meerstemmige zang een aangename verrassing. Na jarenlang ongeveer alle podia van Nederland en daarbuiten te hebben beklommen hebben de vier doorgewinterde muzikanten van Dear Francis besloten de versterkers uit te zetten en de grootste hits uit de Top40 en Top2000 terug te brengen tot de essentie.
 

Ondersteund door alleen akoestisch gitaar, bas en cajón worden bekende en soms vergeten (ohja!) nummers op hoog niveau gebracht.
 

Met evenveel enthousiasme als plezier worden positieve en ‘uplifting’ liedjes van Justin Timberlake en ABBA, Tina Turner, Jason Mraz, en nog veel meer in een ontspannen sfeer keer op keer omgetoverd tot verrassende muzikale kadootjes.
 

Van trouwreceptie tot bedrijfsevenement. Van achtertuin tot festivalpodium. Helemaal akoestische of in een versterkte setting, de leden van Dear Francis voelen door hun ervaring elke situatie haarfijn aan. Bij Dear Francis is elk optreden uniek en wordt gegarandeerd elke gelegenheid een onvergetelijk succes.

Dear Francis boeken doe je bij Viking Entertainment!

Dear Francis boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dear Francis boeken

Dear Francis boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Dear Francis boeken
Dear Francis boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095