Klanttevredenheid
9
Deadline boeken

Wil je Deadline boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van Deadline voor een evenement.

Biografie Deadline

Tis al weer een tijdje geleden toen de leden van Deadline voor het eerst op wat instrumenten begonnen te pielen. Eind '87 om precies te zijn. De eerste optredens waren feestjes van vrienden en bekenden. En kijk nu eens!
 

In de loop der jaren kwamen steeds meer optredens, steeds verder weg en werd de band steeds professioneler. Eind jaren negentig kwamen zelf singles van Deadline uit met redelijk succes.
 

Momenteel is Deadline al lang een begrip in Noord Holland. Veel gevraagd en zeer succesvol. In feesttenten maar ook op bedrijfsfeesten.
 

Deadline bestaat uit vijf muzikale mannen, een up-to-date repertoire en veel entertainment op het podium. Een bezetting die in al die jaren nog nooit gewijzigd is. Deadline moet je niet alleen horen, maar ook zien!

Deadline boeken doe je bij Viking Entertainment!

Deadline boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Deadline boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
Deadline boeken
Deadline boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095