Klanttevredenheid
9
De Zandprinses boeken

Wil je De Zandprinses boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Zandprinses voor een evenement.

Biografie De Zandprinses

Rosa van der Vijver is de dochter van de bekende Zandkunstenaar, Gert van der Vijver. In 2013 treedt ze voor het eerst in de voetsporen van haar vader, als ze samen met hem schittert in de tv special “Kerst met de Zandtovenaar”. Inmiddels timmert ze zowel in binnen- als buitenland behoorlijk aan de weg als “De Zandprinses”.

Rosa gooit, strooit en schuift met zand op een verlichte glasplaat en laat op een betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen. Door middel van een directe projectie is deze kunstvorm live te zien.

Naast haar reguliere voorstellingen kan Rosa ook een voorstelling op maat maken. 


Muzikale Zandverhalen
Sinds kort is de Zandprinses ook te boeken in samenwerking met Kars Huijink en Sera van der Vijver onder de naam 'Muzikale Zandverhalen.'

Op maat gemaakte zandtekeningen worden hierbij versterkt door driestemmige zang van Rosa, Kars en Sera.

In overleg kan het concept van de tekeningen en de keuze van de nummers worden bepaald. Muzikale Zandverhalen verzorgt een onvergetelijk spektakel; een magisch schouwspel tussen licht en donker, waarbij humor, ontroering en verwondering centraal staan. 

Kars Huijink is in 2018 afgestudeerd aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts en treedt al sinds het begin van zijn opleiding op als uitvoerend artiest in diverse grote producties in zowel binnen als buitenland.

Sera van der Vijver, het zusje van Rosa, studeert momenteel aan het Conservatorium ArtEZ in Zwolle in de richting Jazz&Pop. Sera heeft al haar hele leven instrumenten bespeeld en schrijft veel eigen nummers. Daarnaast treedt ze regelmatig op met haar eigen band “SERA” die momenteel te beluisteren is op spotify.
 

De Zandprinses boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Zandprinses boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Zandprinses boeken
De Zandprinses boeken
De Zandprinses boeken

De Zandprinses boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Zandprinses boeken
De Zandprinses boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095