Klanttevredenheid
9
De Swingers boeken

Wil je De Swingers boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Swingers voor een evenement.

Biografie De Swingers

Bent u op zoek naar een akoestisch/mobiel trio wat past op elk bedrijfsfeest,evenement, bruiloft of receptie? De Swingers bestaan uit drie ervaren muzikanten die er niet alleen goed uit zien, maar ook nog eens fantastisch kunnen spelen.
 

Net zoals op hun debuut CD “Covers Galore” spelen de Swingers ook live uitsluitend op akoestische instrumenten zoals contrabas, gitaar en cajon. Het repertoire behelst bekende (en hele bekende), lekker in het gehoor liggende songs uit verschillende muziekgenres. Van rock ’n roll tot meezingers en van blues tot disco.
 

De bandleden hebben in binnen- en buitenland met artiesten als Paul Burlison (gitaarheld uit de jaren ’50), James Burton (gitarist van o.a. Elvis Presley, Johnny Cash en Frank Sinatra), Rocky Burnette (80’s hit Tired of Toein' the Line), Jim Weider (The Band), Albert Lee (gitarist van o.a. Everly Brothers, Emmylou Harris en Eric Clapton) en in diverse andere bezettingen gespeeld voordat ze uiteindelijk in 2010 de Swingers hebben gevormd.
 

De strak in het pak gestoken Swingers kunnen zowel versterkt als akoestisch/mobiel optreden. Dus net zo goed op een podium als tussen het publiek zelf. Dit gecombineerd met hun knappe, intelligente en charmante uitstraling zorgt ervoor dat ze door muziekliefhebbers uit elke leeftijdscategorie worden bewonderd.
 

De Swingers
Martin Voogd – Gitaar en zang
Marcel Verbaas – Contrabas en zang
Robert van Driesten – Cajon en zang

De Swingers boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Swingers boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Swingers boeken
De Swingers boeken

De Swingers boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Swingers boeken
De Swingers boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095