Klanttevredenheid
9
De koningin en de hofnar

Wil je De koningin en de hofnar boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De koningin en de hofnar voor een evenement.

Biografie De koningin en de hofnar

‘Hommeles met de Hofnar’

Een betoverende en interactieve muzikale show voor het hele gezin waarin de kinderen de hoofdrol spelen!

"Hommeles met de Hofnar" is een unieke voorstelling die speciaal is ontworpen om in diverse theaters op te treden, van intieme locaties tot grote podia, en vanaf 2023 zal deze betoverende show te zien zijn in theaters door heel Nederland, inclusief de theaters van Landal Vakantieparken!Net als al onze producties zit "Hommeles met de Hofnar" boordevol humor voor jong en oud. Ouders zullen genieten van de capriolen van Koningin Thalia, die allesbehalve koninklijk blijkt te zijn, en van de grappige verslaggeving van Nina Nouvelle. Maar voor de kinderen is deze show vooral een interactief avontuur waarin ze kunnen dansen, grapjes maken met de Hofnar en uiteindelijk worden geridderd door de Koningin!
In deze magische vertelling komt een koningin recht uit een sprookjesboek samen met haar Hofnar op bezoek. Het is meteen een dolle boel, want hoewel de koningin er indrukwekkend uitziet, heeft ze moeite om haar elegantie te behouden in onze niet-zo-magische wereld. De Hofnar maakt het nog hilarischer door haar stuntelige optreden muzikaal te begeleiden op zijn knettervalse trompetspel. Het duurt niet lang voordat zowel de kinderen als de ouders in de ban zijn van hun komische capriolen.

Maar er is meer aan de hand! Op het Koninklijk Journaal wordt gemeld dat Koning Hans Worst van Hiernaast de troon van de koningin probeert over te nemen met een belachelijke wet van 500 jaar oud! En alsof dat nog niet genoeg is, wil hij ook nog eens alle magische plekken in het koninkrijk vernietigen. Gelukkig ontdekken de kinderen een slimme manier om dit te voorkomen: als ze door de koningin tot Prinsen en Prinsessen worden gekroond, kan Koning Hans Worst hen niets maken!

De kinderen vinden zélf het laatste puzzelstukje van de oplossing en gillen het uit wanneer zij een groot geheim ontdekken dat alles in één klap verandert! Dankzij jullie krijgen Koningin Thalia en zelfs de Hofnar eindelijk hun eigen, sprookjesachtige happy end!Als beloning voor hun moed en intelligentie worden alle kinderen op het podium geroepen, waar ze officieel worden geridderd tot Prinsen en Prinsessen door de koningin, een prachtig moment dat elke ouder doet glimmen van trots. Laat het feest maar beginnen!
 

De koningin en de hofnar boeken doe je bij Viking Entertainment!

De koningin en de hofnar boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar

De koningin en de hofnar boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De koningin en de hofnar
De koningin en de hofnar
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095