Klanttevredenheid
9
De Jongens

Wil je De Jongens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Jongens voor een evenement.

Biografie De Jongens


Michael Lejeune, wist al op jonge leeftijd dat muziek, dans en drama een heel belangrijke rol zouden spelen in zijn leven. Hij voelde de drang om iets te doen met zijn dromen en belande zo op jonge leeftijd op de muziek academy. Eenmaal hij de microbe te pakken had was er geen houden aan. Zo zette hij zijn eerste stappen in een kinderkoor dat uiteindelijk uitgroeide tot het plaatselijke jeugdkoor. Hij besefte dat dit niet genoeg was en besloot de touwtjes zelf in handen te nemen. Samen met David besloot hij een heus showkoor op te starten met als doel, het publiek te raken. Zijn eerste ware taak was volbracht en dit koor mocht zich dan ook verschillende malen laten horen op grote podia en doorheen Vlaanderen. Toch begon de uitdaging wat te doven en werd een nieuw project op poten gezet. Een plek waar zang, dans, acteren een plaats kreeg. De opstart van SoWhatProductions was een feit. Vergeet opleiding vergeet ervaring, hier was iedereen welkom. De ervaring die hij gedurende de jaren had opgebouwd kon hij hier mooi gebruiken om zijn kennis door te geven aan anderen.  

Daarnaast staat hij ook als duo op de planken. Samen met david imbrechts vormt hij het muzikale duo 'de jongens'. 

David draait ondertussen al enkele jaren mee in het wereldje van zingen en acteren. Hij was reeds te zien in de musicals: Merrily we roll along, Little Women, Koning van Katoren, Rent, Scrooge, City of Angels. In 2014 bracht hij samen met Michaël Lejeune in eigen beheer de Off-Broadway musical 'The Story of my Life' naar Vlaanderen, waarin hij de rol van Thomas vertolken. Hij debuteerde in theater met de productie 'Mes en vork.'  Daarnaast volgde hij zangles bij o.a. Renhilde Schools, Mieke Torfs, en An Lauwereins. 

Naast musical runt hij samen met Michaël Lejeune en Hilde Van Bever de vzw So What Productions. David heeft gedurende de afgelopen 12 jaar niet stil gestaan op vlak van spel en zang. zo was hij te zien in verscheidene musicals en muzikale projecten. Detail en afwerking zijn voor hem cruciaal om tot een geslaagd geheel te komen. Samen met Michael vormen ze het muzikale duo 'De Jongens' met als doel het publiek te overtuigen van hun passie, uitstraling en zang. 

De Jongens boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Jongens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze Jongens. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Jongens

De Jongens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Jongens
De Jongens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095