Klanttevredenheid
9
De Fik Erin boeken

Wil je De Fik Erin boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Fik Erin voor een evenement.

Biografie De Fik Erin

De Fik Erin is een Nederlandse uptempo Ska band die al meer dan 12,5 jaar garant staat voor de meeste herkenbare tunes die met drift in je oor worden geflambeerd. Afgewisseld met de bekende meezingers van alle tijden waardoor je werkelijk elke noot wilt meezingen. 

Van je: Oh Oh Oh, Ja Ja Ja Ja, Wie Niet Waagt Die Niet Wint, Ow Mijn Lieve Eveline en ga zo maar ffkes door. 
Met ruim 500 optredens op zak, 2 albums, een tientallen singles zorgt De Fik Erin voor dat er op elke gelegenheid de vonken ervan af spatten; 100% vurig!.
Alsof dat nog niet genoeg is de Brabantse formatie druk bezig met het releasen van nieuwe muziek.

Het is in 2006, dat 3 vrienden een bandje oprichten onder de naam band-onbekend en hier meerdere keren mee op traden. Na enkele optredens werd het al snel duidelijk dat ze echt meer zagen in het muziek maken op plaatsen waar het feestgehalte erg hoog is. Besloten werd er om op korte termijn een bassist en een toetsenist erbij te zoeken.

Met carnaval 2007 werd er tegen Maurice Krols gelopen die ook opzoek was naar een bandje, tevens was Jens Huigen bereid gevonden om basgitaar te spelen en was nu dus de band compleet. Na enkele repetities werd een eerste optreden gegeven aan vrienden en bekenden en dit sloeg in als een bom. Hierna werd de naam ‘’De Fik Erin’’ bedacht en de band was klaar voor het publiek.
 

Na in 2008 en 2009 een totaal van bijna honderd optredens te hebben gegeven (lees 93) is er in begin 2010 echt begonnen aan eigen werk, de band heeft de koppen bij elkaar gestoken om eigen nummers te schrijven en hebben er een uitgekozen voor een uiteindelijke singel, deze is in de loop van 2010 uitgebracht en is door het publiek zeer goed ontvangen.
 

In 2011 kregen de heren het nummers maken echt onder de knie en werd al snel Honolulu opgenomen onder leiding van patrick Marcelissen... deze singel bleek weer een schot in de roos en werd dan ook een van de veel gehoorde zomer nummers van 2011 in onze omgeving.
 

In 2012 vierde de Fik Erin alweer hun 5 jarig bestaan en trakteerde zij iedereen op een gratis te downloaden nummer Hoogste Tijd?!, deze is net voor de carnaval uitgebracht en doet het net als de vorige singels erg goed!
 

Ook zijn de heren weer met nieuwe nummers/pakken en een nieuwe tour bezig waarbij een deel al op hun 5 jarig bestaan Party gepresenteerd werd.
 

2013 staat weer geheel in het teken van vele optredens en een start met hun eerste echte album.

Een veel gehoorde plaat die menig mens inmiddels mee kan zingen.
 

 De Fik Erin…….100% FEEST

De Fik Erin boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Fik Erin boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze band. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Fik Erin boeken

De Fik Erin boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Fik Erin boeken
De Fik Erin boeken
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw artiest
Stap 2
Stap 2
Plaats je gegevens
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095