Klanttevredenheid
9
De Amorosa's

Wil je De Amorosa's boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van De Amorosa's voor een evenement.

Biografie De Amorosa's

Doe hen een plezier en vraag hen het naadje van de kous over de liefde en culinair genieten. Overvloedig en uitbundig strooien zij hun culinaire (w)etenswaardigheden uit over iedereen die het horen wil. Een ware streling voor het oog. Ook zakelijk en promotioneel zijn de Signoras Amorosa van alle markten thuis. Tussen neus en lippen door spelen zij bezoekers informatie toe over de deelnemende ondernemers. Door hun luchtige en ludieke aanpak gaat het erin als koek…

Als Liefdespost act
Met hun mobiel schrijfstoeltje zijn ze op zoek naar mensen die al hopeloos verliefd zijn, geliefd zijn, liefde zoeken of gewoon lief zijn. Een met aandacht, handgeschreven boodschap aan een geliefde doet altijd goed. De Amorosas creëren de ideale sfeer om de meest liefdevolle kaart te schrijven. Zij zorgen er zelfs voor dat ze diezelfde dag nog wordt gepost!

Als Complimenten act
De opgestoken duim. Het schouderklopje. Een paar welgemeende woorden van waardering. Een vorm van liefde die direct resultaat geeft.  Overal waar De Amorosas zijn, gebeurt iets wonderlijks. Welke verrassing hangt u boven het hoofd? Dat varieert. De Amorosas zijn overal voor in!

De Amorosa's boeken doe je bij Viking Entertainment!

De Amorosa's boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze act. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's
De Amorosa's

De Amorosa's boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
De Amorosa's
De Amorosa's
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095