Klanttevredenheid
9
David Henckens

Wil je David Henckens boeken voor een optreden?

Viking Entertainment is hét boekingskantoor voor alle artiesten, DJ's, bands en events. Op onze website vind je alle informatie met betrekking tot het boeken van David Henckens voor een evenement.

Biografie David Henckens

Geboren op 11 september 1967 als zoon van een ondernemer pur sang. Van hem, als grondlegger van een toonaangevende fabriek van aanhangwagens, leerde David al heel jong de kneepjes van een succesvol ondernemerschap. Communicatie, zo leerde hij, is essentieel om commerciële doelen te bereiken. En daarvoor moet je graag met mensen omgaan.

David Henckens boeken

Na de opleiding IVA te Driebergen werkte David kort in de personenwagen branche, waarna al snel de overstap volgde naar het zwaardere werk, de vrachtwagens van DAF. Negen jaar pionieren met de verkoop van gebruikte vrachtwagens in het juist geopende Oostblok. Maar het bloed kroop waar het niet gaan kan en David keerde terug naar de wereld van het getrokken materiaal, de aanhangwagens. De verkoop van zowel nieuwe als gebruikte opleggers werd zijn verantwoordelijkheid.
De laatste jaren werkt hij als directeur vanuit een Duitse vestiging van een Nederlands bedrijf wat zich richt op een Europese nichemarkt.

Niet alleen de zakelijke kant werd David met de paplepel ingegoten. Entertainment, ook deze kant zit onwrikbaar in de familiegenen. Bezorg David een podium en een publiek en hij voelt zich als een vis in het water.
Zingen, acteren, presenteren en zelfs een optreden als veilingmeester. Het maakt niet uit. Hij geniet van een opgetogen publiek.

Het boeken van David Henckens

Die bijzondere mix van zakelijke ervaring, veel gevoel voor entertainment in alle mogelijke vormen, de vrolijk humoristische inslag en de adrem reactie in de communicatie maken David Henckens tot een persoon, die zijn publiek altijd triggert.

David Henckens boeken doe je bij Viking Entertainment!

David Henckens boek je bij Viking Entertainment. Al onze medewerkers helpen je graag met vragen over deze spreker. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

David Henckens boeken?

Boeken bij Viking Entertainment werkt heel eenvoudig
David Henckens
David Henckens
Stap 1
Stap 1
Zoek jouw favoriete artiest, band of act
Stap 2
Stap 2
Vul je gegevens in
Stap 3
Stap 3
Check beschikbaarheid

Kiezen voor Viking

  • 50 jaar ervaring
  • Professioneel
  • Scherpe prijzen
  • Snelle reactie
  • Gratis offerte
  • Experts in entertainment!
Blijf op de hoogte Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Viking Entertainment en ontvang alle updates!
Meer informatie nodig of direct boeken bel: 0413-296095